Frågestund!

Hejsan kära läsare!

Vi tänkte dra igång en liten frågestund. Det innebär att ni kan fråga precis vad som helst. Det måste inte vara om er själva ni kan fråga oss saker som ni är nyfikna på , Fråga lite personliga frågor om oss och saker som ni vill veta. Ni får självklart forstätta att ställa frågar som handlar om er själva och saker ni undrar över och behöver hjälp med.

Fråga på!

/ Sandra & Josse

Det går självklart bra att maila oss också: [email protected]


Kommentarer
Postat av: ▲ L I N D A

allt bra? :)

2012-05-22 @ 17:53:44
URL: http://xiaos.blogg.se/
Postat av: ~ L I N N ~

Läs inlägget så har du svar på din fråga.

2012-05-22 @ 18:22:09
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, ville jag fråga vad jag ska göra?

jag hade en 'bästavän'. vi skojade elr jag mest o sa fetto, fjortis osv, men det säger jag på skoj. jag menar ju inte det, och det visste hon. men en gång när vi va på en fest så började hon gråta för jag sa dra ner tröjan, man ser ditt fett. jag menade ju inget illa såklart men hon va full och skulle ta kort med några kompisar och ville inte sen att hon skulle bli ledsen sedan när hon blev nykter för hon visade hela överkroppen på kortet. sen efter ett långt tag på festen, började hon gråta? och då kom två tjejer o sa att hon grät för att jag hade kallat henne för fetto! och jag fattade ingeting!! hon vet ju att jag skojar med henne?! så jag gick till henne o frågade o tröstade henne. men hon sa till mig att hon grät för killar baar leker med henne osv. men till alla andra på festen sa hon att hon grät för att jag kallade henne fetto !:o så alla belv ju sura på mig. sen nästa dag snackade vi och jag sa "duvet att jag skojar med dig! men om du inte gillar att jag skojar så, så säg till bara! och du måste förklara varför du egentligen grät" och hon sa ja, jag vet att du skojar! och jag lovar att berätta till alla!

sen på måndagen trodde jag allt skulle va som vanligt. men hon snackade inte med mig och alla var helt konstiga. sen ropade mina 3 närmsta kompisar (hon är en av dom) och dom ville snacka med mig. och så sa dom massa skit som jag inte hade en aning om?!

och en av dom 3 var inne på sin FB på min mobil. och på söndagen hade 2 av dom 3 'bästavännerna' skrivit massa skit om mig. t.ex "hon förtjänar inte må så bra som hon gör" "vi ska visa henne imon att det är inte hon som alla älskar" "vi pratar med henne framför 'de coole gänget' i 9an, så alla är på vår sida" osv osv. jag fattade ingeting?! satt o skrattade för det mesta när jag läste det. men ändå blev jag ledsen. nu har det gått några veckor och vi snackar inte ett skit. och vi går i samma klass -.-

ibland i korridoren skriker skolans 'slampa/kaxiga' tjej fula saker till mig, men jag ignorerar bara. vad ska jag göra? jag vill inte ha dom som kompisar men ge mig tips så jag kan va trygg i skolan, visa att jag är bättre än dom eller något?

2012-05-23 @ 20:58:18
Postat av: Anonym

jag har en bästa kompis som alltid lägger sig i det jag gör. t ex om jag blir ihop med en kille hon inte gillar går hon runt och säger massa duma saker och försöker göra att jag gör slut, hon säger till och med Gör slut med honom nu da. tillslut blir jag så trött på henne och går runt och är ledsen jtte länge. det är inte bara de hon lägger sig i, nu har hon börjat lägga sig i min familj också.... hon har hålt på i nästan 5 år nu och jag har fått dåligt självförtroende för de och jag blir ofta trött och hängig och vill inte göra ett skit mer än att sitta vid datorn eller läsa en bok. hur ska jag göra så att hon slutar lägga sig i mitt privat liv ??

2012-05-23 @ 21:41:57
Postat av: fortsättning från ( en kompi som lägger sig i mitt privat liv )

jag har sagt till henne men hon slutar inte

2012-05-23 @ 21:43:35
Postat av: Isa

Måste säga att er blogg är för jävla bra!

Hur gamla är ni?

Svar: tack så mykcket, kul att höra!vi är båda 19 år
lovehealthy.blogg.se

2012-06-10 @ 10:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0